Titel

Meer pami

Pami architect

U bent opdrachtgever ?

Dan begeleidt Pami u graag van A tot Z bij de realisatie daarvan. Dat biedt u een aantal heel concrete voordelen. Naast onze expertise op het domein van projectinrichtingen zijn we immers ook fabrikant van kantoormeubelen.

u bent architect ?

Pami werkt als specialist van kantoorinrichtingen voortdurend samen met architecten. Onze eigen interieurontwerpers zijn de perfecte aanvulling op de expertise en ervaring die u in huis hebt.


pami-verdeler

u bent pami-verdeler ?

Kantoormeubilair van Pami vindt zijn weg naar klanten in Nederland, Frankrijk en Luxemburg via een zorgvuldig geselecteerd netwerk van interieurspecialisten en gespecialiseerde kantoorinrichters. 


Over Pami - Workspace Designers

Over pami

Pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert inspirerende werkomgevingen. Dat doen we al meer dan 50 jaar.  Door functionele en innovatieve werkomgevingen te creëren, doen onze klanten het beter. 

Logo reuse reduce recycle

ecologische voetafdruk

In onze huidige maatschappij is onderhand het besef flink ingeburgerd dat we zuinig moeten omspringen met grondstoffen en energie. Hierop besparen brengt overigens ook een financieel voordeel met zich mee. Volgende principes zijn daarbij van toepassing.

Pami, MVO certificaat, milieu, Prestatieladder

mvo

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zit Pami in de genen. Zo hebben we dag in dag uit oog voor belangrijke sleutelwaarden als kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.


Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team