Bent u architect? Interieurarchitect? Pami oplossing

ARCHITECT

PAMI

u bent architect ?

En u bent op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor de realisatie van de interieurs van uw kantoor- en bedrijfsprojecten?
Dan kan Pami u wellicht heel wat opleveren. Dankzij één contactpersoon communiceert en werkt u bijzonder efficiënt, onze ISO-certificatie garandeert u een topkwaliteit uitvoering en daar bovenop is Pami de enige fabrikant van kantoormeubilair met een MVO-attest.


Titel

ERVAREN INTERIEURONTWERPERS


Onze ervaren interieurontwerpers spreken uw taal, lezen moeiteloos uw architectuurplannen en vervolledigen die met creatieve, functionele interieurconcepten voor bedrijf of kantoor.


De inventaris met programmavereisten vullen zij spontaan voor u aan met constructieve suggesties of praktische tips uit hun persoonlijke ervaring met gelijkaardige projecten. In functie van uw voorkeur gaan zij samen met u de dialoog met uw klant aan, of blijven zij discreet op het achterplan. 


VAKKUNDIGE INSTALLATIE


Ook onze eigen installateurs denken in oplossingen voor uw klant. Vanuit hun jarenlange ervaring weten ze precies waar een optimale werkplek aan moet voldoen en denken ze constructief mee met u als architect én met uw klant. Want ook zij willen met trots kunnen vertellen over het nieuwe kantoor- of bedrijfsinterieur dat ze in uw opdracht vakkundig installeerden.

MAXIMALE SERVICE


  • Pami is een kwaliteitsgedreven organisatie. Ons systeem van integrale kwaliteitszorg garandeert u duurzame, ergonomische producten die tot in het kleinste detail zijn afgewerkt en die voldoen aan de strengste milieunormen. Maar voor Pami is dat maar het begin van onze focus op maximale service.  

  • Uw persoonlijke Pami-accountmanager leidt uw interieurprojecten autonoom en onafhankelijk in goede banen. Onder uw supervisie uiteraard, maar als ervaren partner op wie u blindelings mag vertrouwen. 

  • Van het eerste interieurconcept tot de laatste schroef mag u dan ook rekenen op:
    de constructieve medewerking van een toegewijde accountmanager de creativiteit van onze ervaren interieurontwerpers, binnen uw masterplan Pami-kwaliteitsproducten en topkwaliteit kantoormeubilair van onze partners een naadloze integratie daarvan in een interieurconcept op maat van uw plannen
    het vakmanschap van onze eigen installateurs (zie hiernaast)
    een persoonlijke accountmanager die voor u en voor uw klant tot het uiterste gaat het respecteren van de afgesproken uitvoeringstermijnen een regelmatige en zorgvuldige rapportering

Bekijk hier onze projecten

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Pami gelooft als verantwoordelijk bedrijf in een duurzame toekomst. Door bewust te ondernemen - met respect voor mens, milieu en maatschappij - willen we meewerken aan een wereld waar ook de volgende generaties mee verder kunnen. Bij elke beslissing die we nemen, houden we rekening met de impact op de natuur en onze omgeving.

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team