Pami actie thuiswerken

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

EVEN COMFORTABEL THUIS ALS OP HET WERK

Als Workspace Designers is het onze missie om inspirerende, aangename werkplekken te creëren zodat u gelukkig en efficiënt kan werken. Niet alleen op kantoor, maar ook thuis!


Daarom selecteerden we speciaal voor u enkele producten om uw thuiswerkplek ergonomisch in te richten 


Ontdek ze in de Safe@Home webshop.

Het is belangrijk dat u uw job op een gezonde en comfortabele manier kan doen, ook thuis. Daarom schreven we de afgelopen maanden enkele blogposts met nuttig tips.


Op zoek naar een ergonomische thuiswerkplek?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

safe@home service

Thuiswerken is een blijver. Een deel van het nieuwe normaal. Zoveel is intussen duidelijk! Hierbij wint de thuiswerkplek steeds meer aan belang. U wilt namelijk dat uw medewerkers thuis net zo professioneel, ergonomisch en efficiënt kunnen werken als op kantoor. Kwestie dus van het snel en goed in te passen in uw organisatie! Pami ondersteunt u maximaal én op maat zodat u zich kan blijven focussen op uw kernactiviteiten. Enkele grote bedrijven en overheidsdiensten gingen u al voor. Tot grote tevredenheid van werknemer én -gever.

Titel

Stap 1: Selecteren
We kiezen samen de producten uit ons Safe@Home aanbod, maar ook de financiering, facturering, levering e.d. die het beste bij uw situatie passen.


Stap 2: Creëren
We zetten een webshop op maat van uw bedrijf en uw medewerkers op. Alleen personen die ingeschreven zijn, hebben toegang en kunnen van de webshop gebruikmaken.


Stap 3: Tonen
Indien gewenst stellen we de producten tentoon in uw kantoren of kunnen ze getest worden in onze showrooms in Pelt en Brussel. Uw medewerkers willen de verschillende producten graag zien, voelen en beleven. Als extraatje kunnen we momenten inplannen waarop een Pami-medewerker aanwezig is om vragen te beantwoorden en tips te geven over bv. een correcte zithouding ...

Stap 4: Communiceren
Laat uw voltallige personeel weten dat een gezonde, ergonomische werkplek belangrijk is, ook thuis. En dat u hen op alle vlakken helpt om de perfecte werkplek te ontwerpen.


Stap 5: Leveren
Indien gewenst leveren én monteren we rechtstreeks bij uw medewerkers. Zo kunnen ze snel aangenaam en ergonomisch aan de slag.

Op zoek naar een oplossing op maat van uw bedrijf?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent euismod quis ipsum vel sodales. Maecenas bibendum tellus in aliquet molestie. Integer augue massa, feugiat ac quam sed, iaculis accumsan justo.

Pami - blog - thuiswerkvergoeding

Thuiswerkvergoedingen

Mag ik mijn werknemers vergoeden voor de kosten die zij maken om hun thuiswerkplek naar behoren in te richten? Welke financiële tegemoetkoming mag ik hen geven voor de kantoorbenodigdheden die ze moeten aanschaffen? Hebben deze vergoedingen fiscale gevolgen voor hen? De fiscus gaf in een omzendbrief heldere antwoorden op deze vragen. In onze blogpost informeren we u daarover en gaan we dieper in op de belangrijkste zaken uit deze omzendbrief. Zo bent u weer helemaal mee!

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team