THUISWERKEN MET
WORKSPACE ONE

DE EERSTE ECHTE ERGONOMISCHE THUISWERKPLEK

Workspace One: De eerste echte thuiswerkplek

WorkSpace One van Pami verenigt alle eigenschappen die van een tafel een echte thuiswerkplek maken. Dit unieke design van eigen bodem voldoet aan alle (Arbo)regels voor thuiswerk en laat u toe om thuis net zo professioneel en efficiënt te werken als op kantoor. In alle comfort en ergonomisch verantwoord.

Bekijk hier het filmpje.

een ergonomische, Professionele en
productieVE thuiswerkplek inrichten

 

VERSTELBAAR WERKBLAD

Het werkblad van WorkSpace One is zowel in hoogte (manueel of elektrisch) als in diepte verstelbaar. Zo werkt u ook thuis altijd in ergonomisch optimale omstandigheden.

INGEBOUWD LICHT EN GELUID

De ingebouwde ledlampjes zorgen thuis voor een gepaste, comfortabele verlichting van het werkblad. Het zachte maar heldere geluid van uw favoriete muziek uit de ingebouwde bluetooth-luidsprekers verhoogt uw concentratie en productiviteit.

GEÏNTEGREERD BEELDSCHERM


Het ingebouwde scherm op ooghoogte

garandeert een optimale werkhouding.

Het dient in principe als tweede

beeldscherm voor uw laptop, maar

kan uiteraard ook als enige monitor

gebruikt worden.

PERSONALISEERBAAR

In de flanken kunt u uw WorkSpace One een hoogst persoonlijke toets meegeven. Gaande van een sober grafisch motief of een kleurrijke foto, tot een functioneel akoestisch paneel. Of waarom geen originele print met uw bedrijfslogo? Zo trekken we de teamspirit door tot in de thuiswerkplek.

Titel

PAST IN IEDER INTERIEUR

Door zijn tijdloze, strakke vormgeving en keuze uit maar liefst vijf selectieve kleurencombinaties, past deze Pami-thuiswerkplek in ieder interieur. Dat maakt het inrichten van uw thuiskantoor extra makkelijk.


Gesloten 160 cm (B) x 50 cm (D)

Open 160cm (B) x 72cm (D)

Hoogte 65 - 87cm

TIJDELIJKE (FLEX)WERKPLEK

WorkSpace One is multi-inzetbaar. Zo creëert u er bijvoorbeeld moeiteloos aanlandwerkplekken mee. Bezoekers van uw bedrijf die even moeten wachten op hun afspraak kunnen er comfortabel werken. En omdat ze het deksel weer sluiten wanneer ze vertrekken, ligt alles er altijd netjes bij.

ALTIJD OPGERUIMD

Geen kluwen van kabels en aansluitingen op of rond uw thuiswerkplek. Die zitten netjes weggewerkt in het frame van uw WorkSpace One. Voor klein kantoorgerief is er een handig pennenbakje. En bent u klaar met werken, dan sluit u gewoon het deksel. Zo blijft uw thuiswerkplek altijd opgeruimd en discreet.

EXTRA STOPCONTACTEN

Een extra stopcontact en USB-connectie komt altijd van pas. Daarom voorzagen we er van elk maar meteen twee. Voor uw comfort.

Titel

SMARTPHONE OPLADEN

Dankzij het krachtige QI-laadpunt laadt uw smartphone vlot weer op terwijl u werkt.

PLUG AND PLAY

WorkSpace One wordt kant-en-klaar geleverd. U pakt hem uit, steekt de stekker in het stopcontact, stelt uw ideale werkhoogte in en bent vertrokken.WorkSpace One wint Award in parijs

Zoals elk jaar stelde het Parijse Génie des Lieux eind november '16 de laatste editie van hun gids voor: le Guide Genie des Lieux 2017: best practises omtrent productiviteit en welzijn in een kantooromgeving.


Hun nieuwe concept, Genie The Lab, focust hierbij op de nieuwe manieren van werken en de producten die hier een antwoord op bieden. In deze categorie won de WorkSpace One de award als “coup de cœur du jury des produits innovants de l’année 2016-2017”.

WorkSpace One - Génie des Lieux Parijs - Coup de cœur du jury des produits innovants de l’année 2016-2017

thuiswerken - vloek of zegen?

Thuiswerken is hot. Zoveel is duidelijk. Mits goed ingevuld heeft het dan ook voordelen voor zowel de werknemer als voor de werkgever. Eén van de belangrijke troeven voor een bedrijf is de aanzienlijke besparing die het kan realiseren op zijn kantoorinrichting. Het ter beschikking stellen van een professionele thuiswerkplek kost hem immers veel minder dan het installeren van een werkplek op kantoor. Die bovendien vaak maar 40 tot 60% bezet is. Maar er is meer.

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team