WERKRUIMTESpami

Werkruimtes op maat van mens en taak

De generatie die vandaag de arbeidsmarkt betreedt stelt heel andere prioriteiten dan de voorgaande. De balans tussen werk en leven moet in evenwicht zijn, maar de lijn tussen die twee wordt veel vager. Daar hebben jongeren geen probleem mee en daar mag dus ook de werkgever geen probleem mee hebben. Integendeel. Want wie zich beter in zijn vel voelt is creatiever en presteert beter. En welk bedrijf kan daar bezwaar tegen hebben?

Titel

De ideale werkruimte is een aaneenschakeling van ideale werkplekken


De ideale werkruimte wordt daarom hoe langer hoe meer werk op maat. Zowel in de betekenis van ‘op maat van de taak die je moet uitvoeren’ als ‘op maat van je leven’. Alleen hebben we daarvoor steeds minder een vaste stek nodig. In een wereld waarin we permanent online en overal bereikbaar zijn, wordt de vaste werkplek immers een relatief begrip. En wordt de ideale werkruimte een aaneenschakeling van ideale werkplekken.

Pami creëert inspirerende en motiverende werkplekken die de efficiëntie verhogen en de arbeidsvreugde vergroten


Om dat te bereiken creëert Pami kantooromgevingen vanuit een holistische benadering. Ruimtes passen zich aan aan de verschillende taken die verschillende medewerkers in de loop van de dag dienen te vervullen. Maar even goed spelen mobiliteit, milieu en duurzaamheid een bepalende rol. Net als het feit dat een mens houvast en een kader nodig heeft om zich comfortabel te voelen, optimaal te functioneren en persoonlijke groei te verwezenlijken.

Ontwerp & inrichting referenties

WERKPLEK
CONCENTRATIEWERKPLEK
VERGADEREN
ONTVANGST
CAFETARIA
LOUNGE
KOFFIECORNER
DIRECTIE
OUTDOOR

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team