EFFICIËNTIE, FLEXIBILITEIT, SAMENWERKING, GEZELLIGHEID EN WELZIJN

Sinds september 2021 heeft de Belgische bank Beobank de deuren geopend van haar gloednieuwe hoofdzetel: toren D van het Quatuor-complex in Brussel, nu "Beobank House".

Pierre Delvaux, operationeel directeur, vertelt: “Ik heb de kans gekregen om de inrichting van de nieuwe zetel van Beobank te leiden. Bij Beobank kunnen we werken in een moderne en dynamische omgeving. Zo hebben we ruimtes ontwikkeld die de communicatie ten goede komen. Ruimtes die ook de interactie tussen de teams aanmoedigen. Deze nieuwe werkruimte is ronduit fantastisch. Ze sluit perfect aan bij de waarden van de bank en onze verwachtingen.

Wat betreft de werkruimtes in het bijzonder, hebben we elke zone ontwikkeld op maat van de activiteit. Zo kan iedere medewerker er zijn of haar taken uitvoeren. Daarom zijn de sfeer, de kleuren en het meubilair aangepast. Alle medewerkers waren aangenaam verrast door de kwaliteit van het gebouw en van het materiaal. We kregen niet alleen reacties van onze medewerkers. Ook van de bezoekers die al langskwamen sinds we in september zijn verhuisd. We kunnen echt zeggen dat Beobank een plaats is waar iedereen graag komt werken.” 

“Pami was één van de leveranciers die wij aangesproken hebben in het kader van ons aankoopdossier voor meubilair. Kwaliteit, design en ergonomie waren heel belangrijk voor ons en Pami had dat meteen goed begrepen. Ze hebben dan ook verschillende gepaste voorstellen opgemaakt. Het ging om een mix van formeel en informeel meubilair, gaande van verschillende type werkstekken, meubilair voor vergaderzalen, accessoires, lockers en ook het meubilair voor Beobank Village.

De samenwerking met Pami verliep heel vlot, aangenaam en efficiënt. Eigenlijk van het aankoopdossier tot  de levering en installatie van het meubilair. We zouden Pami zeker aanbevelen. Pami luistert naar hun klanten, levert uitstekende kwaliteit en bovendien zijn ze een Belgisch bedrijf.”, besluit Hilde van der Perre, verantwoordelijk voor aankoop en logistiek.

PROJECTFOTO'S

PRODUCTEN

STICK CHAIR LEES MEER Stick chair
OUTLINE LEES MEER Outline
MAATWERK LEES MEER Maatwerk
ALL PLASTIC CHAIR LEES MEER All Plastic Chair

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team