EXCEED EXPECTATIONS!

Omdat Flexpoint van openheid houdt op alle vlakken, leek een open landschapskantoor een voor de hand liggende keuze. Voor de kantoorinrichting werden drie eilanden gemaakt van telkens zes bureaus, voor de drie verschillende functiegroepen binnen de organisatie. De eilanden worden van elkaar gescheiden door halfhoge kasten, die zorgen voor privacy en dempen het geluid. Rondomrond -tegen de plafondhoge glaspartijen- koos Flexpoint daarnaast ook voor afsluitbare kantoren. Zij het dan wel volledig in glas. Door de afzonderlijke kantoren af te bakenen met glazen wanden kan er met daglicht gespeeld worden dat door de ramen valt. Zo blijft het kantoor visueel open.

Op de plaza of ontmoetingsruimte kunnen er gesprekken gevoerd worden in een ontspannen sfeer, in alle openheid en in het midden van de organisatie. Daarnaast wordt de plaza ook gebruikt voor de lunch, een verjaardagstractatie of een drink op vrijdag. Naast de hoge lange tafel zijn er verschillende kleinere tafels met Vitra Tipton-stoeltjes: die zijn licht, stapelbaar en ergonomische dankzij hun schommelfunctie. Daardoor kunnen deze tafels ook dienen als flexwerkplek. Bovendien koos men voor een knusse loungezetel in lijn met de Flexpoint-kleuren, waar men na de lunch wat kan chillen of informeel iets kan bespreken. En die sofa wordt dagelijks gebruikt!

PROJECTFOTO'S

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team