PASSIONATE PEOPLE DO THINGS DIFFERENTLY

GPAI, sinds 2010 gevestigd in de industriële zone van Ghilsenghien, besloot in 2017 om een ​​nieuw hoofdkantoor te bouwen. Een semi-industriële nieuwbouw met een moderne twist bestaande uit 1200 m² werkplaats en 400 m² kantoor op 2 verdiepingen.

De 32 medewerkers bieden hun klanten de studie, het ontwerp, de fabricage en de inbedrijfstelling van laag- en middenspanningsregelapparatuur, pneumatische en elektrische kasten voor de industrie, evenals de analyse en ontwikkeling van software die de automatisering van industriële proceslijnen mogelijk maakt.

GPAI is net zoals PAMI een familiebedrijf met dezelfde waarden. "We zetten menselijk kapitaal steeds centraal in het bedrijf. Onze teams staan ​​voortdurend in contact met onze klanten. Klaar om naar hen te luisteren. Ons doel is om hen de oplossing te bieden die precies op hùn behoeften inspeelt. Hoogwaardig, kwalitatief werk uitgevoerd met expertise door gepassioneerde mensen ... Omdat volgens ons: Passionate people do things differently."

PROJECTFOTO'S

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team