LANDMARK IN POSTINDUSTRIEEL MIJNLANDSCHAP

Geen fraai, hedendaags kantoorgebouw zonder een stijlvol én functioneel interieur. Vandaar dat H.Essers en ILB Architecten aanklopten bij Pami, dat al meer dan zestig jaar gespecialiseerd is in ‘workspace designing’. 

 

“In samenspraak met architecte Elizabet Iglesias hebben we een aangepaste, stimulerende en motiverende werkomgeving gecreëerd, inclusief de nodige aandacht voor ‘het nieuwe werken’”, vertelt Bart Driessen, sales & marketing director bij Pami. “Naast traditionele functionele werkplekken voor de dagdagelijkse kantoortaken hebben we er ook heel wat andere toegespitste oplossingen voorzien: flexwerkplekken, ergonomische zit-stabureaus, kleine en grote vergaderruimtes die zijn uitgerust met de laatste nieuwe technologieën op het vlak van onlinereservatie en videoconferencing, phone- en andere kleinere ‘boots’ waar werknemers kunnen telefoneren zonder hun collega’s te storen, informele overlegplekken, lounges ... Daarbij hebben we onder meer gebruikgemaakt van onze i.work-modules en a.long-vergadertafels. Voor de ‘soft seating’- elementen hebben we dan weer een beroep gedaan op kwalitatieve partners zoals Vitra, Artifort, Viasit en HAY. Daarnaast hebben we ook nog speciale tafels ontworpen op basis van schetsen van de architect. Kortom: we zijn tot het uiterste gegaan om het interieur van het nieuwe hoofdkantoor van H.Essers de beoogde look-and-feel te geven. We zijn dan ook erg blij met deze referentie, temeer omdat het project volledig in het huidige tijdsbeeld past: enerzijds vanwege het duurzame verhaal waar zowel wij als H.Essers sterk op inzetten, anderzijds door de digitalisering en de nieuwe manier van werken die versneld geïmplementeerd worden door de coronacrisis. Dat we 27 jaar geleden ook al het eerste Genkse hoofdkantoor van H.Essers mochten inrichten, zorgde voor extra pigment. We zijn zeer fier dat we alles uit de kast mochten halen voor een tevreden klant die ons sinds die eerste succesvolle samenwerking in 1994 altijd trouw gebleven is!”

PROJECTFOTO'S

PRODUCTEN

FRAMERY O LEES MEER Framery O
FRAMERY Q LEES MEER Framery Q
LADEBLOK LEES MEER Ladeblok
MAATWERK LEES MEER Maatwerk
U.FORM LEES MEER u.form
IMPULSE LEES MEER Impulse

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team