EET SMAKELIJK!

Welkom bij VIVES. Met 13.000 studenten is het 1 van de grootste hogescholen van Vlaanderen met campussen in Brugge, Kortrijk, Oostende, Roeselare en Torhout.

Campus Vives Kortrijk

De  moderne, frisse en  groene open campus biedt heel wat mogelijkheden om naast het studeren ten volle van een gezellig  studentenleven te genieten. Voor de inrichting van het nieuwe restaurant (+-300 plaatsen) werd beroep gedaan op Pami.

Het restaurant heeft een reusachtige glaspartij met zicht op de Doorniksesteenweg. Om hier maximaal gebruik van te maken werd niet gekozen voor standaardmeubilair, maar voor Pami maatwerk. Over een lengte van 20 meter creëerden we een aaneenschakeling van statafels waaraan de studenten zonder enige hinder van tafelpoten of steunpilaren kunnen plaatsnemen en met zicht op de bomen hun middagmaal kunnen nuttigen. Dit staaltje maatwerk werd aangevuld met lage en hoge Pami Linqq tafels in combinatie met Pami contact tables. De rode en witte Lottus cafetariastoelen en barkrukken benadrukken de corporate branding van Vives extra. Bij mooi weer genieten de studenten op het terras aan de Virus-tafels van Extremis.

PROJECTFOTO'S

PRODUCTEN

LOTTUS LEES MEER Lottus
ABOUT A STOOL LEES MEER About a Stool
CONTACT TABLE LEES MEER Contact table
MAATWERK LEES MEER Maatwerk

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team