17.03.2020

Maatregelen Covid-19

UPDATE 18.03.2020

Beste


De situatie rondom het Corona virus Covid-19 is sinds de gisterenavond afgekondigde maatregelen nog een heel stuk complexer geworden. Het garanderen van de gezondheid van onze medewerkers wordt steeds moeilijker waardoor ook PAMI tot nieuwe drastische maatregelen gedwongen wordt.


Gezien de verstrengde overheidsmaatregelen en de gezondheidsrisico’s wordt normaal werken praktisch onuitvoerbaar. Bovendien worden wij langs allerhande wegen belemmerd om onze activiteiten nog verder te kunnen uitvoeren. Klanten weigeren steeds meer leveringen, de verhuissector levert geen liften meer, verschillende bouwwerven worden stilgelegd, verschillende leveranciers beginnen leveringen uit te stellen, …


Op basis van al deze elementen hebben wij na rijp beraad beslist om over te gaan tot volledige sluiting van ons bedrijf van 20 maart tot 5 april. Voor dringende vragen gedurende deze periode zullen wij wel steeds telefonisch bereikbaar blijven op het nummer +32 11 800 700.


We hopen van harte dat de situatie tegen dan terug onder controle is en dat we op 6 april onze activiteiten op een normale manier kunnen heropstarten. Wij zullen de situatie op de voet blijven opvolgen en houden jullie uiteraard op de hoogte als er iets verandert.


Wij beseffen maar al te goed dat dit een verstrekkende beslissing is, die ons allen pijn zal doen, maar die we moeten nemen in het kader van deze uitzonderlijke crisis. We hopen te mogen rekenen op jullie begrip.


Leef ook alle opgelegde maatregelen goed na zodat we deze crisis snel onder controle kunnen krijgen.


Let goed op jezelf en je naasten ! Probeer vooral gezond te blijven !
Samen komen we hier door !


Met vriendelijke groeten,

Lode & Hendrik Essers


UPDATE 17.03.2020

Beste

Betreffende de verspreiding van het Corona-virus, is onze eerste bezorgdheid uiteraard de gezondheid van onze medewerkers, onze klanten en hun familie. Maar ook de continuïteit van onze dienstverlening is van belang. Wij vinden het daarom uiterst belangrijk dat onze medewerkers veilig en verantwoord kunnen blijven werken en hebben daarvoor een resem interne afspraken gemaakt. 


We volgen de laatste richtlijnen op de voet en nemen de gepaste acties om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

Op dit moment is er nog weinig rechtstreekse impact op onze dienstverlening. Pami blijft operationeel en we verwerken uw vragen en orders zoals u dat van ons gewoon bent. Wij blijven telefonisch bereikbaar, maar vermits er een groot deel van onze medewerkers thuis werkt, is contact per e-mail het meest aangewezen. Bij Pami kunnen op dit ogenblik de productie-eenheden nog vrij normaal blijven draaien, dankzij onze lokale productie en verwerking. Ook de leveringen kunnen in onderling overleg en mits het respecteren van de nodige voorzorgsmaatregelen blijven doorgaan.

Al onze buitendienstmedewerkers blijven telefonisch bereikbaar en kunnen, indien nodig en mits ook hier het in acht nemen van de veiligheidsmaatregelen, nog steeds op bezoek komen. Ze zullen wel steeds vooraf telefonisch contact opnemen. Afspraken via telefoon of video-conference worden echter ten zeerste aanbevolen. Bezoeken in de showroom worden afgeraden en kunnen enkel op afspraak.

Deze situatie kan uiteraard snel bijgesteld worden op basis van nieuwe beslissingen of ontwikkelingen. In dat geval brengen we u zo snel mogelijk op de hoogte. We doen alvast ons uiterste best om eventuele hinder tot een minimum te beperken. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Mocht u verdere vragen hebben, kan u steeds contact opnemen met één van onze collega’s. Ze helpen u graag verder!


Let goed op uzelf, uw naasten en probeer vooral gezond te blijven!


Met vriendelijke groeten,

Lode & Hendrik Essers

OVERZICHT
           
                                
                       
                        

Thuiswerken tijdens Corona

                    

Bent u 1 van de vele Belgen of Nederlanders die momenteel thuis werkt vanwege het coronavirus? Die al skypend vergadert ...

                        LEES MEER                 
      
       
                                
                       
                        

Workplace nudging

                    

2008, het jaar van de doorbraak voor ‘nudging’. Volgens Wikipedia werd het woord ‘nudging’ toen voor het eerst beschreve...

      

Contacteer ons

Hebt u een concrete vraag of wenst u advies over een specifiek onderwerp? Of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken? Laat het ons weten.


Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Ontdek de mogelijkheden

in ons gratis e-book

We hebben nog even jouw e-mailadres nodig voordat je ons E-book kunt downloaden.
Vul hieronder jouw e-mailadres in.

Uw bericht is goed verzonden. Wij nemen snel contact met u op.

Inspiratieboek downloaden

Het inspiratieboek is geopend in een nieuw venster. Als je browser dit venster heeft geblokkeerd, kan je het inspiratieboek openen door op deze link te klikken:
klik hier om te downloaden.

Wil je het inspiratieboek ook per post ontvangen?
Laat dan even onderstaande gegevens achter.

Liever telefonisch? Bel dan +32 11 800 700

Bedankt voor je aanvraag.
Wij sturen de brochure zo snel mogelijk op.


Vriendelijke groeten
Het Pami-team